Στoν Οικολογικό Αμπελώνα της Μυκόνου,
στη θέση Μαού της Άνω Μεράς και έκτασης 44 στρεμμάτων,
καλλιεργούνται βιολογικά από το 1994 οι αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες
σταφυλιού Ασύρτικο, Αθήρι, Μονεμβασιά, Μαλαγουζιά & Μανδηλαριά.
Τα κρασιά που παράγονται είναι το ΠΑΡΑΠΟΡΤΙΑΝΟ σε λευκό και ερυθρό,
σε φιάλες των 750 μλ., ο ΗΛΙΟΦΙΛΟΣ φυσικώς γλυκύς (Λιαστό) σε φιάλες των 500 μλ.
και το ΕΙΡΗΝΗ σε λευκό και ερυθρό σε φιάλες των 187 μλ.
Στον ΑΜΠΕΛΩΝΑ που ανήκει στο Μοναστήρι της
Παναγίας Τουρλιανής στη Μαού, Άνω Μερά, γίνονται γευσιγνωσίες
των κρασιών που παράγονται από αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες
καθώς και των παραδοσιακών προϊόντων της Μυκόνου,
όπως κοπανιστή, ξυνότυρο, λούζα, αμυγδαλωτά και άλλα προϊόντα της Μυκονιάτικης γής.
Οι επισκέψεις γίνονται καθημερινά κατόπιν συνενοήσεως.