Το Yourtranslator ανανεώνεται!

Περιεχόμενο προσφοράς: 

Το Yourtranslator ανανεώνεται!

Your business. Your style. Yourtranslator.

Η καινοτόμος μεταφραστική εταιρεία Yourtranslator αλλάζει πρόσωπο και υποδέχεται το 2016 με ένα ολόφρεσκο εταιρικό προφίλ και μια νέα, σύγχρονη και εύχρηστη ιστοσελίδα.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πολυάριθμων επιχειρήσεων και ιδιωτών στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, η εταιρεία ανανεώνει το προφίλ της από τον Φεβρουάριο με ένα νέο λογότυπο κι ένα πιο φιλικό μενού, με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, που εξακολουθεί να αποτελεί το κύριο μέλημά της. Εκτός από το καθιερωμένο όνομα χώρου της yourtranslator.gr, η εταιρεία θα διαθέτει πλέον και το νέο όνομα χώρου yourtranslator.io, που αντανακλά τον διεθνή προσανατολισμό της.

Το Yourtranslator ξεκίνησε την πορεία του το 2011 από τρεις επαγγελματίες μεταφράστριες πτυχιούχους του Ιονίου Πανεπιστημίου και ειδικεύεται σε μεταφράσεις για εξαγωγικές επιχειρήσεις και για εταιρείες, οργανισμούς ή πρόσωπα με εξωστρεφή προσανατολισμό. Όραμά του είναι η προώθηση του επαγγέλματος του μεταφραστή και της αξίας της μετάφρασης για τον επιχειρηματικό κόσμο μέσω μιας πάνω από όλα επαγγελματικής, φιλικής και εξατομικευμένης εξυπηρέτησης. Έκτοτε η εταιρεία έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό έργων, χορηγιών και εκδηλώσεων στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και των startup και έχει κατορθώσει να εδραιωθεί στον χώρο ως πάροχος ποιοτικών γλωσσικών υπηρεσιών με βλέμμα στο εξωτερικό και τις νέες εξελίξεις στον κλάδο.

Η ομάδα του Yourtranslator ξεκινά το νέο έτος με ενθουσιασμό και ανυπομονεί να προσφέρει τις γλωσσικές υπηρεσίες και την πολυετή πείρα της σε ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις που επιδιώκουν να κατακτήσουν ένα διεθνές και πολύγλωσσο κοινό. Γιατί τα  σύνορα της χώρας σας δεν χρειάζεται να είναι τα όρια της επιχείρησής σας.

------------------------------------------------------------------

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected].

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για να λάβετε την προσφορά:

  1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
  2. Πατήστε «Αποστολή» 
  3. Δείτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.
  4. Επισκεφθείτε μας για να εξαργυρώσετε την παραγγελία σας